Dagens skämt: kontantfritt.nu

Posted on Updated on

http://kontantfritt.nu

Finansförbundet vill se ett kontantfritt samhälle. Finns det inga kontanter på bankkontoren eller i butiken så kommer antalet rån att minska. Att det finns en koppling mellan rån och kontanter är för oss en självklarhet. Ingen ska behöva vara rädd för att bli rånad på jobbet.

http://cbtbahr.files.wordpress.com/2008/04/monkey.jpg

Annonser

2 thoughts on “Dagens skämt: kontantfritt.nu

  Mike said:
  december 29, 2012 kl. 11:34 f m

  Bankerna borde brännas ner till grunden. Vad är det för jävla skitargument att det leder till mindre rån. Nu ska man bli kidnappad på sitt kort istället för lösa ut pengar vid bankomaten istället. Och Co2 ursäkten men hallo odla hampa och tryck papepr vilken jävla Co2. Uppennbart att det bara handlar om att märka folk med odjurets märke. Och alla marknadet kulturen småhandlare små bönder. Det märks att det är fuking stadsmänniskor så långt ifrån svensk kultur som möjligt som sitter och planerar sin nazistagenda. Reifeldt äcklet fuskade sig nog ändå till valet det vore ju knappast första gången. Att dessa banker vill göra detta tyder mer än tillräckligt att dom knappast har folket eller landet som intresse. Störta dem och starta folkbanker folk ska fanimig själva få bestämma hur dom vill hantera sin ekonomi. Och tror du den hemlöse har kort?

  Penningsystemet responded:
  december 29, 2012 kl. 1:12 e m

  Det är inte argument, det är propaganda! Bankirerna bara skrattar medan den dumma massan köper deras propaganda som om det vore sanningen. Målet är att bankerna ska ha total makt, detta uppnår de genom att sprida propaganda via massmedia och betala rätt politiker. De kommit ganska nära sitt mål.

  Den här raden från kontantfritt.nu är också skön:

  ”En stor del av kontanterna i Sverige återfinns inom den svarta och kriminella sektorn.”

  Kontanter används ju nästan bara av kriminella, så är det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s